miercuri, 12 decembrie 2007

anunt cu pirati

am o "oferta" din partea unui portal rusesc... Sa traducem (de capul nostru) filmul lui Mungiu " 4 luni, 3 saptamini, 2 zile" (o copie pirat) in rusa (subtitrare). Il distribuim (pe gratis, fara nici o remunerare si in mod anonim, sa nu se ia Mungiu de noi ) pe torrents-site-urile, emonkey-urile, kazaa, DC ++ -urile rusesti.
ca ICR tot nu are filiala la Moskova...si pentru ca am contribui la promovarea culturii romanesti in lume (sa fi fost ministrul culturii in Romania, traduceam filmul in toate limbile lumii si-l puneam, pe site-ul institutiei)...

5 comentarii:

vladimir b. spunea...

Nu am vazut filmul lui Mungiu, cat poate parea de barbar! Cred ca am mai exprimat aceasta 'procedura' a mea: ma feresc de evenimentele foarte adulate, premiate, hiper-comentate...eu zic ca daca exista timp, de ce sa nu se faca traducerea cu pricina???

Vitalie Sprinceana spunea...

e o tactica buna aceasta distanta...permite o receptare la rece...
altfel, timp nu prea exista, dar exista o dorinta mare...semn ca traducerea se face...

vladimir b. spunea...

Sper ca efortul depus sa merite! Sa faca ceva pentru intelegerea mai buna a culturii romanesti actuale...desi nu stiu cat mai e nevoie - presa rusa s-a depasit pe sine cu laudele la adresa lui 432!!!!

Anonim spunea...

Filmul exista deja pe net.

http://www.torrentz.com/search?q=4+months&x=23&y=15

Fisierele cu extensia torrent (nume.torrent) se salveaza pe calculator si se deschid cu Azureus (mai sunt si alte aplicatii) si filmul se descarca pe calc.

Vitalie Sprinceana spunea...

am gasit deja si subtitrarea in engleza...